(Android/iOS) Johnny Trigger - Sniper Game зламати необмежену кількість дорогоцінних каменів
Feb 18, 2022 14:51:27 GMT -5
Post by uverolcapos on Feb 18, 2022 14:51:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати необмежену кількість дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger - Sniper Game 2022 version ▞▞▞
Поки що гра мені подобається. Але було б краще, якби вона дозволяла вам перемикати різну зброю за вашим вибором, а також ландшафтний режим, тому що нею дуже важко керувати.
Це дійсно весело, але мені не подобаються кожні 2 ігри, які вони пропонують Вам завантажити інші ігри. Буде краще, якщо це буде продовжуватися без жодних оголошень
Ця гра настільки весела, що ви ніколи не перестанете грати в неї.
Я грав у цю гру протягом багатьох років і мені дуже сподобалося досі, причина лише 2 зірки полягає в тому, що вона не гратиме в додатки, щоб заробити додаткові гроші, а також після того, як ви закінчите рівень, потрібно вийти з гри і поверніться до нього, оскільки він не завантажується. Цю гру потрібно оновити, щоб усунути помилки
Ця гра настільки весела, що я не піклуюся про рекламу, і я сподіваюся, що гра отримає 100 зірок
Buddy Toss Priložnostne miwp
Класно грати, але рівень 507 – це збій, де не з’являється остання людина.
Johnny Trigger - Sniper Game Екшън ztvf
Спочатку дуже весело, потім дуже часто, занадто багато реклами, а потім зірвався...
Може бути веселіше, але рівні надто швидкі, а реклами забагато.
5і10 2
Гра класна але є один мішок там де н неможна вбити бота виправте цей мішок
Якщо ви досягнете рівня 200, не думайте, що ви легенда, коли ви досягнете рівня 100, вони повторять для вас рівні, і кожен рівень короткий, тому не думайте, що 100 рівнів — це «багато», коли ви досягнете рівня 100, ви можете видалити гру
Johnny Trigger - Sniper Game Акционе ira
Це весела гра, але через 2 години гри рівні були такими ж, і це було нудно. Тож створюйте нові карти та рівні!
Чудово 👌 Графіка цієї гри дійсно гарна, а вібрація під час зйомки дійсно дає мені справжній досвід зйомки. Найкраща гра 2020 року 🤩
Гра досить хороша. Але є рівні, де я вбиваю всіх видимих головорізів. Але мене все одно стріляє невидимий бандит. Здається, якщо головоріз на даху не застрелений першим, він зникає з поля зору, але все одно може стріляти у вас. Неприємний збій. Видалення
Гра вчасно: щойно відіграв 4 секунди ігрового процесу з 35-секундною рекламою. Сподіваюся, видалення займе менше години. Хах - Дурні
Велике задоволення! Легко освоїти і викликає звикання. Плата за відсутність реклами позбавляє вас від більш дратівливих перерв, але вам все одно доведеться дивитися рекламу, щоб отримати прискорювачі зброї. Якщо ви хочете отримати повний досвід без реклами, цього краще уникати.
Фу👹👹👹👹👹👹👹👹😈😈😈😈😈😈
Дивовижна графіка кадрів у секунду, а найкраще - ви можете розблокувати скіни та розблокувати оновлення для своєї зброї. Ця гра, безумовно, найкраща гра з тригером Джонні!!!. Я завантажую цю гру абсолютно безкоштовно.
Чудова гра, АЛЕ......Рекламний кошмар!!!!!! Інакше це було б 5 зірок. Так було не завжди. За останні 8 тижнів частота та тривалість реклами зросла втричі.
Ця гра цікава тим, що можна використовувати приціл. Користуватися прицілом весело!!! І доп. Сподіваюся, буде ще одна гра Джонні Тригер😀😀😀😀 Бісмілла Хіроман Нірахін
Нету
Графіка дійсно найкраща, а зброя чудова. Я оцінюю її на 5 зірок і найважливіший тригер Джонні і снайпер спускового механізму Джонні. У мене є обидві ігри найкращі та мої улюблені, і і немає проблем із додаваннями, оскільки проблеми додаються в кожній грі, але ця гра найкраща, якщо сказати про доповнення або якщо сказати про графіку в цих усіх речах, ця гра ідеальна😉😏😊😍
Весела гра, але вона може використовувати більше варіантів для оновлень та аксесуарів. Крім цього претензій не маю.
Це дуже весело вбивати час. Не дуже складно. Достатньо, щоб ви були зайняті під час очікування в черзі чи щось таке.
Я снайпер
П'ять п'ять
Мех Приємна трата часу, яка переважно є програмою для доставки реклами, тому вимкніть звук і вимкніть її через 5 секунд. Якщо ви підвищуєте рівень зброї, після відтворення реклами вам потрібно зачекати 10 секунд, перш ніж ви зможете натиснути наступну рекламу... Чому Гра - це легко. Не вистачає головорізів на рівні, і вони просто стоять. Риба в бочці - будь-який біса рівень. Усі ці оголошення переглянули, і це не стає важче. Я на рівні 4427 і видаляю. Лінива програма. Могло бути, має бути краще.
Саме так це виглядає. Поки що реклама коротша, ніж середня гра, що є величезним плюсом. Але це може змінитися, коли винагорода стане більшою
Я розумію, що жахлива реклама, щоб отримати винагороду, але чому це має бути майже 10 або 15 хвилин реклами в більшості речей, це завжди гроші, реклама шахрайства, отримувати оплату 5 хвилин слухати розмову жінки ще 5 очікувань, щоб закрити це, навіть якщо є багато 1-зіркового огляду, щоб зупинитися через додавання та будьте добрі, щоб хтось нарешті вчитися на помилках інших замість того, щоб постійно доводити дурість людей, які роблять ці ігри
Дуже гарна гра
Чудово! Не так багато реклами. Дуже ігровий і захоплюючий. Гарна музика.
Johnny Trigger - Sniper Game Action vfqu
Johnny Trigger - Sniper Game Aksyon kzul
Я думаю, що гра дійсно хороша.... Єдине, що я ненавиджу, це рекламу.. але крім цієї чудової гри, у яку можна грати 👌👌
Це дуже хороша гра, ні... Дуже-дуже хороша гра, але виникла проблема з тим, що було так багато реклами, яку ви знаєте, і всі способи її припинення, тому, будь ласка, виправте це.... 😊😊😊 Після цього дякую за Johnny trigger 2nd ... Чи можете ви також запустити 3-й тригер Джонні, тому, будь ласка, виправте це. .. Тому я ставлю 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Гра дивовижна з пристойною графікою... причина, чому я поставив 3 зірки, полягає в тому, що в кожній є лише кілька карт і обмежена кількість головорізів, якщо ви вирішите проблеми, я дам 5 зірок