Post by uverolcapos on Feb 18, 2022 15:07:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jackal Squad - Arcade Shooting ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jackal Squad - Arcade Shooting IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleni vse ▞▞▞
▞▞▞ Jackal Squad - Arcade Shooting 2022 version ▞▞▞
res zabavna igra, ki z grafiko in igro obuja spomine na moje otroštvo. edina težava, ki jo imam, je včasih, ko naložiš videoposnetek, da bi dobil dodatno nagrado, ti zmrzne in moraš znova naložiti igro, razen da mi je popolnoma všeč.
Jackal Squad Sparatutto Arcade Arcade wqd
Res dobra igra.......Zato je ocena tako visoka....... AMPAK! Ko igram to igro, sem vedno brez povezave........Ampak, ko sem vklopil svoje mobilne podatke, je nenadoma izbrisal moj napredek nazaj na nič Zakaj se je to prekleto zgodilo!!!!!
rasa
Igranje: 5/5 (4h, cona 1 in 2 s polno zvezdo) Lvl design:4/5 (Zlato, ki je padlo predaleč na grebene, včasih ne more doseči. Povečajte polmer pobiranja) Oglasi: 5/5 (brez vsiljenih oglasov , & ima nagrade) Nagrade: 2/5 ("brezplačen" bojni prehod za prem. valuto. Bojna nagrada je premajhen znesek zlata) Težavnost: 2/5 (majhne razlike med lahkimi in težkimi. Enako z nagradami večinoma) Igranje je lepo, vendar cena zlata vas bo zadržala v pozni igri, razen če boste porabili pravi denar za nakup premium valute v igri
zabava zapravljavec časa Všeč mi je bila ta igra na nes
lepa igra, všeč mi je, kako lahko nadgradite in zgradite tisto, kar želite uporabiti
Nadzor ni bil zabaven
Preveč monetizacije, moti in obstaja rezervoar za 20 $, ki preprečuje dokončanje, pravzaprav večkrat. Zabavna osnova
Ne prikažejo vam nenadoma nekaj oglasov, lahko gledate oglase, če želite in to je zame najpomembnejše. Mimogrede, igra je res lepa.
Všeč mi je njegova tema, vendar vam ni všeč, kako natrpan je vaš zaslon s pojavnimi okni, oglejte si oglas za to in ono, preveč nepotrebnega nereda. Zdi se, da je igra počasna in kartiranje postane v kasnejših fazah zelo čudno. Nekateri zemljevidi v težki težavnosti so skoraj nemogoči zaradi količine sovražnikov in izstrelkov, ki prihajajo na vas. Poleg tega odstranite oznake s cenami na drugih rezervoarjih, s čimer omejujete večino vsebine vaših igralcev. Odklenil sem vse rezervoarje razen tistih s cenami. Oprosti, ampak dolgčas.
Oglasi niso na voljo
obožujem to igro. se počuti nov, a tudi nostalgičen kot pekel
Dobra igra, vendar polna napak. Razen starter pištole bodo druge puške ustavile ogenj po določenem ponovnem naboju in od takrat ne bodo ubile niti enega vojaka, niti z droidi, ki še naprej streljajo. In kot pravi spodnji komentar, način pvp/preživetja nikoli ne deluje.
Igra je bila spodobna, lahko je nadgradila orožje in vaše vozilo, vendar sem se morala ustaviti na območju 4 stopnje 4, ko nisem več mogel povzročiti nobene škode sovražnikom, ki so hodili naokoli.
Čudovita igra
Všeč mi je! Spominja me na igre, ki sem jih kot otrok igral na sistemu Original NES, ko je izšel. Seveda pravim, da Resnično pove moja starost in koliko sem stara... LOL! To je odlična igra, ki je zabavna in zahtevna!
ta oddaja je zabavna igra, enostavna, a zahtevna. lol....
(Popravljeno, hvala) Ne morem doseči stopnje 1, ker poskušam ubiti sovražnike, vendar ti ne umrejo in ne streljam nanje, vendar bi sovražniki lahko streljali, tudi če jih ubijem jaz. Kako naj grem naprej.
Ta igra mi je popolnoma všeč. Nintendo je težko. Res super.
Igral sem le malo časa in res užival. težko odložiti igro
Ta igra je neverjetna, vendar bi bilo bolje, če bi imela coop multiplayer način
Res zabavno bi priporočal, vendar to preprosto ni moja skodelica čaja in se malo ponavlja
Bilo je zabavno
dobra igra do zdaj še nisem videla veliko oglasov, razen če klikneš na enega za dodatke
super
Ta igra me veseli, ker igram staro različico, preden jo prenovite, naredite to igro bolj novo in najboljšo
Ok Ook
no, vsak sovražnik je bil nesmrten, a razen tega je precej dobra igra
zaenkrat sem igral le nekaj plošč, a to je zabavno! me spominja na različico Nintendo.
Kakšna super igra. zelo stara šola, a vredna igranja. zelo prijetno.
Precej super
Rescue Wings! እንቅስቃሴ ያለባቸው kwty
Odlična igra. veliko igrišče...
Thì ra là game của Việt Nam 🇻🇳 , game hay lắm 😘😘 Cho xin cái GiftCode đi
Jackal Jeep - Game tuổi thơ Trò chơi điện tử qufv
Jackal Squad - Arcade Shooting Arcade msh
Zabavno je, vendar mi je težko resnično igrati daljša obdobja ... izboljšanje interakcije nadgradnje in splošnega uporabniškega vmesnika bi bilo super.
Jackal Squad - Shooter Arcade Arcade avra