(Android/iOS) Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games limitsiz resurs hack
Feb 18, 2022 15:10:09 GMT -5
Post by uverolcapos on Feb 18, 2022 15:10:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz resurs hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
Müstəsna Konsepsiya. Dürüstcə sevirəm. Homescape-ish, yemək bişirmə problemi bulmacalar/Candy crush əvəzinə. Zərərli bir müəssisəni tozdan yuxarı bərpa edin. Təəssüf ki, hər bişirmə səviyyəsinin başlanğıcında oyunda gecikmə var, təkmilləşdirmələr miqyasdan kənardır və o, təsadüfi olaraq bağlanmağa meyllidir. Yemək bişirərkən bəzi əlavə səslər əlavə etməlisiniz, nə vaxt nə olduğunu müəyyən etmək çətindir.
Hotel Frenzy: Home Design Pustolovske igre mspd
Főzőcsapat - Séf Roger étterem játékai Árkádjátékok lqw
Bu oyunu sevməyin səbəbi 4 ulduzun qazandığı yeganə problem yemək bişirmək üçün kifayət qədər vaxtım olmamasıdır, ikincisi, zamanla lazım olan bütün mətbəx əşyalarını növbəti səviyyəyə çatdıra bilmirəm, amma bu oyunu sevirəm, çünki bu covid bs zamanı əyləncəlidir.
Mən oyunu sevirəm. Mən bunu 3 həftədir oynayıram və həqiqətən həzz alıram, amma öz dizaynlarımı və öz mebel dizaynlarımı seçə bilsəm, bu daha xoş və əyləncəlidir. Rənglərinizi və dizaynlarınızı heç bəyənmirəm. Mən hətta oyunu yerindən tərpətə bilmirəm, demək istəyirəm ki, restoranın hər yerinə qayıda bilməyəcəm. Ümid edirəm başa düşürsən. Çox sağ ol.
gözəl oyun mütleq yükleyin 😊😊❤👍👍👍👍👍👍
Men bu oyunu 3 defedi yukleyirem cünkü nece olursa bir iki defe oynadiqdan sonra oyuna gire bilmirem sebeb nedi
😋😋oyun😋qşəngdi😋😋maraqlı😋😋yükməyvizə😋😋dəyəcəy😋😋day özvüz😋😋🤩 bilin😋 😋🤩 bilin😋 😋mən 😋😋😋
Mən iki ulduz verəcəyəm, çünki bu oyun çox qıcıqlandırıcıdır, ilk növbədə mən piggy bankda 5000 sikkə yığıram, indi 500 Rs ödəməliyəm. kumbaramı açmaq üçün.😠😠😠😠
Mən sadəcə olaraq bu oyunu sevirəm, sizə daha çox təkan verə bilər, amma çox gözəl bir oyundur
Dondurmağa davam edir. Reklamları avtomatik oynatmağa çalışır və donur. Reklamları oynatmağa çalışsam, donur. Hər hansı gücləndiriciləri izah etmək üçün kömək bölməsi yoxdur
Səviyyəni bitirərkən bütün pullarınızı sizə verməmək kimi oyunun bəzi səhvləri var. Həmçinin hər hansı yeni səviyyələr olacaqmı ?Mən hamısını bitirdim və bu bir müddətdir və hələ də oyunda yeni səviyyələr görmürəm
Bu oyunu sevirəm, lakin piroq və biftek səviyyəsi pasta ilə qulançar (yaşıl maddə) düşməyəcək. Bunu yoxlamaq istəyə bilər
Onun bir yeniləməsidir. Gündəlik bonus hər gün baş vermir, mən yalnız birincisini toplaya bilmişəm, lakin bu möhtəşəm oyundan başqa heç bir bonus qazana bilmirəm.
Postumu yenidən yazıram. Hələ də son 2 səviyyədə qalıb. Bu qədər səhvlər. Qazanılan pullar oğurlanır, ölçüsü azalır. Üstəlik, mükafatlarımı ala bilmirəm. Bu, artıq bir işə çevrilir. Bir vaxtlar həyəcanlı hesab etdiyim oyun indi qıcıqlandırır. Zəhmət olmasa qazanılan pulu azaltmağı dayandırın. Zəhmət olmasa mükafatları verin. Xüsusilə videolara baxdıqdan sonra. Son bir şey... Videonun mövcud olmadığını söyləyir. Bu qədər səhvlər.
Əla oyun. Facebook-a qoşula bilməyəcəyini bildirdiyi üçün İKİ ULDUZ KEÇİRİLMİŞDİR, ona görə də açıq-aydın DAXİL OLDUĞUNDA mükafatımı almağa icazə vermirəm, çünki mənim Facebook adım adımdan fərqlidir və Facebook adından istifadə edir. Aldanmaqdan xoşbəxt deyil
Mən sadəcə klikləməli olduğunuz restoran oyununu sevirəm. sürükləmək deyil. Amma sonra ikinci bişirdiyim zaman yeməyi klikləyirəm, o, yerindən tərpənmir. ilişib qalıb.
Oynamaq yaxşıdır, ilk dəfə oynamaqdan həzz alıram
Onun bir çox səviyyələrdəki çox qüdrətli oyunu onu çox bəyəndi, bu cür oyunu hazırladığınız üçün çox sağ olun, mən bunu qiymətləndirirəm aap 4 yalnız bir şərtə görə başlayır, 5 dəqiqədən bəri dayanır, zəhmət olmasa bu problemi həll edin, sonra bu aap 5 başlayır ümid edirəm Siz bunu başa düşəcəksiniz və problemi mümkün qədər tez həll edəcəksiniz. Oyunun yaradıcısına və onun arxasında duran bütün komandaya bir daha təşəkkür edirəm.
Mən oyunu çox sevirəm, mən onu beş ulduzla qiymətləndirərdim, amma yox, çünki məlumatlarınız aktiv olmadan onu oynaya bilməzsiniz.
Bu oyun yaxşıdır, amma birdən işləməyi dayandırdı və buna görə d oyunu 4 ulduzla qiymətləndirirəm, əgər olmasaydı, ona 5 ulduz verə bilərdim.
Niyə biz pul və qiymətli daşlarla ödəməliyik? Niyə yalnız sikkələr deyil? Vaxt təyin edilmiş seansları sevmirəm. Gec gələn və hamıdan qabağa xidmət göstərməyənlərə əsəbiləşənlərə xidmət etməli olduğumuz fikrini bəyənmirəm. Mən onları görmürük deyə davamlı olaraq əllərini yelləyən və sonra ağlayan çılpaq, cəsur uşaqları sevmirəm. Digər yemək bişirmə oyunlarında soba kifayət qədər sürətli bişirmədiyi üçün qəzəblənən müştərilərə xidmət etməyəcəyəm. Oyunlar stresli deyil, əyləncəli olmalıdır.
Çox gözəl və asan oyunlar...məni aludəçilik edir... hahahaah 😆
Maraqlıdır Öz biznesinizi necə quracağınızı öyrənə bilərsiniz
Əla oyundur
Həqiqətən yerinə yetirən bir yemək oyunu axtarırdım. Bu, çox oyunçu dostudur, üstəlik, restoranı düzəltmək üçün başqa ölçülərə malikdir. Digərlərini silirəm
Təəccüblüdür ki, mən bu oyunu çox sevirəm bir gün öz restoranımı açacağam və restoranımda işləmək üçün insanları işə götürərək cəmiyyətə kömək edəcəyəm.
Bu yaxşı oyundur, lakin 1-ci restoranı keçdikdən sonra irəliləmək istəyirsinizsə, tamamilə çox pul xərcləmək tələb olunur! Bu qədər qısa müddət ərzində 50 dollardan çox pul xərclədiyimi başa düşdükdən sonra dayanmalı oldum. Təkmilləşdirmə maddələri həddən artıq çox pula başa gəlir və irəliləyiş əldə etmək üçün sərf etdiyiniz hər şey üçün brilyantlara ehtiyacınız var. Yan məhsullar (içkilər, şorbalar) və s. avtomatik olaraq doldurulmalıdır və sikkələrin və brilyantların qazancı yenidən nəzərdən keçirilməlidir, çünki bu, sadəcə olaraq oğurlanmağa başlayır.
Mənim üçün heyrətamiz oyundur! Mən heç vaxt bəyəndiyim yemək bişirmə oyununu tapa bilmədim və düşünürəm ki, bu gün tapdım! 🧡🧡🧡
Mən əvvəlcə buna 5 ulduz verdim. amma fikrimi dəyişdim, çünki elə vaxt olub ki, insanların bacarıqlarını təkmilləşdirə bilmirsən, çünki müəyyən bir nöqtədə ilişib qalırsan. Kaş ki, bacarıqların artırılması üçün qiymətli daşlar əldə etməyin alternativ yolları olsun.
Yaxşı oyun ola bilərdi, lakin əşyaları təkmilləşdirmək çox baha başa gəlir.. sikkələr+daşlar.. Ən pis halda təmir seçimlərindən imtina edin və biz bəzəmək istədiyimiz hər şeyi seçə bilmərik. Bu qədər ağrı və faydası yoxdur.. standart seçimlərin əyləncəsi nədir? Ümumilikdə çox məyusedici və bahalı oyun. Təəssüf ki, silmək vaxtıdır
Kuharska ekipa - Roger restavracijske igre Arkadne igre mve
Siz daha çox oynayana qədər oyun 1-ci mərhələdə yaxşı idi, onlar hər şeyi zəhlətökən dərəcədə çətinləşdirir və itirməyi asanlaşdırırlar, çünki oynamağa davam etmək üçün əşyalar almanızı istəyirlər. Çox zəhlətökən. Tamah üçün edilməsəydi, yaxşı oyun olardı.
Cooking Team - Chef's Roger Restaurant Games આર્કેડ klwv
Əla oyun! Həmişəki kimi çoxlu reklam. Ümumilikdə indiyə qədər yaxşı təcrübə alın
Mən bu proqramdan çox həzz alıram, bu olduqca maraqlıdır, lakin razılaşmadığım bir şey odur ki, oynadığımız hər zaman şəbəkə bağlantısına ehtiyacımız var.
Əgər siz oynamaq istədiyiniz zaman oyun ilişib qalmazsa, oyun çox asılılıq yarada bilər. Ümid edirəm ki, siz bunu düzəldə bilərsiniz. Bundan başqa gözəl oyundur.
Mən oyunu həqiqətən sevirəm və oynamaq çox asandır, amma son 5 gündür oynaya bilmirəm, indi deyir ki, tezliklə gələcək.
👍
Pasukan Memasak - Permainan Restoran Roger Chef Arked crrb
Digər oyunlarda olduğu kimi çox sürətli klikləyə bilmədim. Bu, bəzi səviyyələri keçməyi qeyri-mümkün etdi. Mən əsəbiləşdim və silindim.
bu çox sinir bozucudur. xidmət etmək üçün üzərinə klikləmək üçün çörəyi tapa bilmirəm, bu, məni həyatdan məhrum edir