Post by uverolcapos on Feb 18, 2022 15:19:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Payback 2 - The Battle Sandbox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Payback 2 - The Battle Sandbox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi ključevi s greškom ▞▞▞
▞▞▞ Payback 2 - The Battle Sandbox 2022 version ▞▞▞
Stvarno ne znam zašto 10 milijuna preuzimanja! I ima dobre ocjene! ova igra je previše loša i jako mi se nije svidio uzrok kontrole! preloše je!
bh
je tako dobro
Sjajna igra, ali prikazuje reklame za svaku razinu i ne možete se vratiti na posljednju razinu kada ste umro, morate je započeti ispočetka.Ova igra je preteška, stvarno trebate smanjiti razinu težine ove igre hvala vam i poradite na kontrolama oklopa hvala
Ne volim baš GTA igrati backdoor bitku je glupo ne sviđa mi se to me tjera da samo želim pohraniti od Mrzim ovu igru 😡 moram zašto moraš zaraditi može biti tako lako ako će on samo grad bez policajaca samo svi lijepi auti a ne bez lamborghinija ne možete ni učiniti ništa, ali samo nabavite mnogo oružja pištolje živi baklje možete podmetnuti jebena GTA reprodukcija ne dobiva se ne dobiva hulk GTA tko god tko god da je napravio GTA, jebi se, jebi se, glupi dupe, nisam htio raditi bombe
Suspects: Mystery Mansion Veiksmas ghuk
Super
Volim je preso sam povjest instaliranja zbog nje !!!
Nemoze se uci
Volim ovu igru, ali sam joj dao samo 3 zvjezdice jer ima puno grešaka. Ponekad se igra počne zamrzavati, a neke razine su preteške.
Svaka cast nema gore
Payback 2 - The Battle Sandbox 街機 cxv
Dobija 4 ☆ zato što štopa a sve je ok preporučujem svima ovu igricuuuuuuu!!!
Dobro
Nije dobra i užasna igra, samo primjer na utrkama, to su mnogi botovi koji uvijek bacaju granatu, a čak i ja držim distancu od bombe, i dalje je pogađam, to je tako nepravedno pa molim, ok ako se samo 7 botova i ja utrkujem jer previše od njih i ne mogu pobijediti jer uvijek bacam granate i raketni bacač i onda ću umrijeti samo zbog toliko botova
Ja sam ova igra instalirana u 3 puta vrlo dobra igra 2gb ram je moj telefon, ali ne i zaostaje kao grafika i auti i foodball teren i snijeg
Najbolja igrica na planeti zemlji možda je kopija gtaV al je svi instalirajte
Tako tako
Previse uaranih reklama za ovu lošu igru Je li stvarno tako teško biti originalan i kreativan?
*Koji vrag! Igram ovu igru više od 6 mjeseci i svi moji prijatelji, ali ima mnogo dana kada igram privatno i ne mogu se povezati i to se događa sa svim mojim prijateljima... Ovo nije opravdana stvar. Duboko molim programere koji razvijaju molim ovu igru! riješi problem.... Ako ne, moram ga izbrisati*
Najbolja
Uzas ne bi ni ocjenila
AHMETOVC
Bas je dobra igra
Igrica je pre zakon!
Ova igra ima propusta, ako igrač ode malo dalje od auta, onda je deponiran. Osim toga, karta je vrlo mala. Ova igra je inače dobra.
ova igra je sranje jer započnete sve svoje pozive i nekoga s kim ste u kontaktu i s njim redovito razgovarate, tako da ne znam kako će se točno dogoditi, ali čut ćete svoje pozive kako razgovaraju s nekim drugim uz zvuk u pozadini (vrlo čudno igra mislim da ova igra hakuje vaš uređaj) predlažem da ne preuzimate ovu igru
🖒🖒🖒💌💌
Rad na Grapicu
Payback 2 - The Battle Sandbox Arkade ohls
Hm, zdravo. Hm.... Postoji neka vrsta greške u kojoj ako bacite vozilo u ocean, igra se ne može igrati. Ne znam je li to uređaj na kojem igram ili igra. Postoji li šansa da to popravite, ili drugim riječima, učinite da se čini jednakim za sve mobilne uređaje?
Toliko mi se sviđa ova igra da je zgodna, volio bih da može dodati značajku da kada igrate online multiplayer možete ući u auto sa svojim prijateljem
Igra je bila jako dobra kada sam je prvi put instalirao, ali sada kada sam je ponovo instalirao nakon 8 mjeseci brzina igre je povećana za 2x molim vas pomozite mi kako je resetirati
Govno od igrice
Ovo je primjer kako neko može unistit zanimljivu igru Reklamama 👎
sve u vezi igre je ok, ali uvijek padne. ne mogu završiti spreman ili ne a da se ne sruši, nikad ga ne mogu natjerati da se prestane rušiti :/
U redu nije loša igra, ali trebali biste dodati još automobila u prvom missonu kao što su ferri i Bugatti i više lamboa kao što su mercelogo i aventador itd.I ne sviđaju mi se novčići svaki put kad umrem, morate potrošiti 3 novčića i oglas koji je neugodan, uklonite to u sljedećem ažuriranju. I grafika je ok ali nije kao na slikama. Ali sviđa mi se činjenica da pištolj ima beskonačno streljivo i ne sviđa mi se činjenica da kada baciš granatu i promašiš metu, panduri naiđu na tebe, trebaš uzeti
Previše oglasa. Počinje biti odvratno i gotovo uvredljivo zbog činjenice da sam nebrojeno puta platio i još uvijek imam oglase. Popravi ovo!
Ova igra je najbolja poput GTA-e, ali glavni problem je to što je isključena bilo kada, a po mom se isključuje svake 2 minute, molim da učini nešto bolje da prevlada ovaj problem u ovoj igri, preporučio bih je 5 zvjezdica nakon moje žalbe ovdje bi bilo prevladano. Trebao sam izbrisati ovu igru za 2 dana, ali sam mislio da je dobra igra
Neće se instalirati
Dajem mu 3 zvjezdice jer su reklame previše, dobra igra, ali ne mogu čak ni plivati, ne mogu udariti, ne mogu čak ni voziti bicikl ili ići na zračnu luku kao Gta, molim vas da ne i dam mu 5 zvijezda
Najgora igrica u mom životu je puno oglasa od 18 u multiplayer modu. Nikada ne igram ovu igru!!!
Ovo je dobra igra, ali kada završite misije, traži oglas za gledanje 650 rupija skoro 8,75 dolara. Nikad nisam vidio da igra sadrži toliki trošak
Cool igra, ali kako to da se ne možeš boriti rukama, a bome da ih bacaju je lažna grafika nije tako loša
Ok za djecu, pretpostavljam, ali ne i za moju šalicu čaja. Nije slobodan lutati morate glasati koji mod igrati kao tdm ili race itd. Mehanika i grafika nisu dobri.
Volim ovu igru. Nekako je super kada koristim raketni bacač. Tako je zadovoljavajuće Gledati neprijatelje kako udaraju u zid i pucaju, dajem ovoj igri 1000 /10
Dao sam dva jer izgleda dobro, ali je bezveze. Fotografija igre je pogrešna, vi ste samo čudni tenk koji je potpuno besmrtan i nemate nikakav izazov. Ako volite biti nepobjediv, onda mi je ova igra draža
Shvatio sam da su oglasi u ovoj igri češći i dosadniji nego inače. Pogotovo u nedavnom ažuriranju.
Payback 2 - The Battle Sandbox Arcade pbl
Programer je ozbiljno pohlepan. Nakon svake misije prisiljeni ste gledati reklamu, reklamu koja se ne može preskočiti, a za onemogućavanje oglasa morate platiti 14 dolara. wow. wow. wow. Igra je dobra, grafika je nevjerojatna, ali zbog vaše pohlepe dao sam 2 zvjezdice. Ovo nije igra u pješčaniku, a prilagođeni način rada vas košta novčića i mislim na PUNO novčića za koje je potrebno zauvijek. Ukupno kupovina u aplikaciji iznosi gotovo 35 dolara. Mogao bih kupiti GMod, pravu sandbox igru, umjesto ove.
lijepo, ali molim vas, trebali biste urediti bazen, snajper, auto rikšu, a također bi trebala biti kuća za to. i tu bi trebala biti potjera policije.predugo ima osobnog psa besplatnog . molim vas 🙏🙏i grad mora biti dovoljan. i ako ne želite uređivati sve te stvari, molimo vas da uredite ove važne stvari. snajperist, bazen za avione i prijatelji.molim vas da pričekam ova ažuriranja